Helmikuu 2004

 
 
   
 
Tämä on akvaariopäiväkirjani ensimmäinen sivu. Sannan & Tomin vedenalaisen maailman loistava päiväkirja innoitti minutkin kynäilemään...tai näppäilemään, tai miten vaan :D  
 
   
23.2.2004

Danjuska kävi tänään meillä vähän ostoksilla . Olin lupaillut jo aiemmin hänelle muutaman korurihmakalan poikasen, kunhan pikkuiset vaan ovat riittävän suuria muuttamaan uuteen kotiin ahneiden kiilakylkien seuraan. Vähän oli haikea olo taas kun "lapset" lähtivät maailmalle.

 
26.02.2004

Hiljaiseloa ollut akvaariorintamalla. Vaihdoin sentään vettä 310-litraiseen. Ei siellä pysy oikein vieläkään kierteissarvikotilot hengissä, vaikka Flubenol-kuurista on jo sentään 3 kuukautta aikaa. Danjuskan tuomista kierteissarvista oli kupsahtanut jo aika moni ja nitraattipitoisuus oli päässyt nousemaan "vadelmamehuasteikolle" Seran testin mukaan.

 
27.02.2004

Tänään vaihtelin vähä sinne sun tänne vesiä. 310-litraiseen vaihdoin uudelleen ihan vaan varoiksi, koska siellä on niitä kuolevia kotiloita. Sitten piti mennä tuhoamaan Jöns-herran (kotoisasti Jönsikki vaan) kutujutut. Siellä äijä oli saanut vokoteltua Leilan kutemaan. Voi, voi Jöns. Valitse kutupäiväksi seuraavan kerran joku muu päivä kuin se, milloin aion vaihtaa vettä.